Sam: “Het ergste gebeurde tijdens onze huwelijksnacht”

Sam werd jarenlang emotioneel misbruikt door zijn vrouw. Op een dag viel ze hem aan met een mes en begonnen ook de fysieke aanvallen. Uiteindelijk is Sam weggegaan. Zijn vrouw werd veroordeeld voor slagen en verwondingen.


Shutterstock 

“Ik ben zes jaar samen geweest met mijn vrouw. Ik deed alles voor haar. Ik loste haar schulden af, betaalde haar rekeningen en haar auto. Maar al snel leerde ik dat niets goed genoeg was voor haar.” 

“Het begon eerst met emotioneel misbruik. Zelden mocht ik ergens alleen naartoe gaan, behalve om te werken. En zelfs dan belde ze me voortdurend. Toen dit begon, probeerde ik haar te verlaten. Maar daarop nam ze een overdosis pillen en chanteerde ze me om te blijven. Later ontdekte ik dat ze de pillen onder het bed uitspuwde.”

“Omdat ik hoopte dat de dingen tussen ons beter zouden worden, deed ik haar een aanzoek toen we 2 jaar samen waren. Dit was de grootste fout uit mijn leven. Vanaf dat moment ging alles bergaf.”

“De eerste keer dat ze me aanviel, herinner ik me nog haarscherp. Ze kwam thuis, greep een mes en zodra ik binnenkwam, viel ze me aan. Ze greep me bij mijn testikels, verwrong ze zo hard als ze kon en liet ze niet meer los. Het was afgrijselijk pijnlijk. Tot op vandaag weet ik niet waarom ze zo gewelddadig was.”

“Vanaf dan werd het erger. De tweede keer dat ze me aanviel, achtervolgde ze me door het huis. Ze mepte op mijn hoofd, sloeg me met een bierglas, klopte me op de grond en stootte verschillende keren haar knie tegen mijn hoofd. Het was vreselijk en ik vreesde echt voor mijn leven.”

“Ik herinner me een ander moment waarop ze in mijn oog stompte terwijl ik op een rondpunt reed. Ze stompte zo hard dat ze haar knokkels kneusde. Toch werd ik later zelf beschuldigd van het aanbrengen van de kneuzingen.”

“Het ergste gebeurde tijdens onze huwelijksnacht. Ze sloeg en schopte me verschillende keren. Ik herinner me dat ze haar nagels in mijn kaak boorde, het voelde alsof ze mijn kaak zou afscheuren. Ik kon weglopen en liep in mijn trouwkostuum en op blote voeten de straat op. Ik keerde terug omdat ze ermee dreigde zichzelf op te hangen met mijn trouwdas. Later sloeg ze mij omdat de schrammen op mijn gezicht de foto’s van onze huwelijksreis verpestten.”

“Drie jaar geleden werd ze veroordeeld voor slagen en verwondingen. Ze kreeg zes maanden en verloor haar job als zorgverlener. Ik bleef angstig achter en was voortdurend op mijn hoede. Momenteel ga ik naar een therapeut. Ik probeer om te gaan met wat mij overkomen is en probeer verder te gaan met mijn leven. Het is een lang en moeilijk proces maar ik weet dat er licht is aan het einde van de tunnel. Ik laat haar mijn toekomst niet verpesten.”

Bron: new.mankind.org.uk

, , , , , , ,